Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu
Over-ISIS

Ons verhaal

Beauty begins underneath

Live love sparkle

Isis Bodyfashion is Opgericht in 2000 en bestaat  dus al heel wat jaren. De naam Isis komt van een van de godinnen uit de Egyptische Mythologie en staat voor schoonheid en vrouwelijkheid. In ons familiebedrijf  is het ons doel  om vrouwen te helpen een fijn gevoel van binnen en buiten te geven. En dat  begint al bij binnenkomst. wij verkopen momenteel een breed assortiment met de mooiste merken in de markt .Voor ieder wat wils, ongeacht smaak of postuur.

Klanten geven zich letterlijk bloot en stellen zich kwetsbaar op dus aan ons de taak om ze op hun gemak te stellen. Het is voor ons heel belangrijk dat de klanten zich ontspannen en comfortabel voelen. Ons streven is om iedere dame te laten ervaren wat de juiste maat lingerie met je silhouette doet. Wij hebben in onze jarenlange ervaring alle shapes al voorbij zien komen. Dus schroom niet om gezellig bij ons te komen voor goed advies. Je kunt nog zo’n mooi shirtje of blousje dragen maar zonder de juiste lingerie komt het  niet tot z’n recht.

About-2
About-3

Veel vrouwen kennen het ongemak van ondermode dat niet goed zit , knelt, prikt of omhoog kruipt. Terwijl het juist bedoeld is om je goed te laten voelen en je mooi te maken. Door prachtige comfortabele lingerie te dragen  investeer je in jezelf en krijgen je borsten en billen de geweldige uitstraling die zij verdienen! Wij hopen je heel snel een stukje mooier te mogen maken in de Bodyfashion Boutique in Alkmaar